Головна Новини HI-tech технології У WhatsApp з'явиться нова корисна функція: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У WhatsApp з'явиться нова корисна функція: що відомо

Нова функція спочатку буде поширитися тільки на смартфони Samsung

12 серпня 2021, 15:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розробники популярного месенджера WhatsApp запускають нову функцію для свого застосування. Про це повідомляє видання Thenextweb.

У WhatsApp з'явиться нова корисна функція: що відомо

Нова функція WhatsApp. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, WhtsApp дозволить своїм користувачам переносити чати між версій додатка для операційних систем Android і iOS.

WhatsApp вже протягом довгого часу дозволяє завантажувати резервні копії чатів на новий пристрій. Однак це можна робити тільки в рамках однієї операційки. Повідомляється, що незабаром користувачі зможуть переносити свої розмови з пристроїв під управлінням операційної системи iOS на пристрої виробництва Samsung, які працюють на Android 10 або новіше. Крім тексту можна буде перенести фотографії та аудіофайли.

Ця функція спочатку буде поширитися тільки на нові смартфони від Samsung: Samsung Galaxy Z Flip3 та Galaxy Z Fold3. Однак, незабаром повинна з'явиться і на інших пристроях даного виробника.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що месенджер WhatsApp отримав нові функції. З її допомогою користувачі зможуть відправляти один одному фото та відеофайли, які можна подивитися тільки один раз. Після того як одержувач відкриє і перегляне файл, він автоматично віддалиться. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що для месенджера Telegram вийшло велике оновлення. У ньому розробники додали безліч функцій для свого застосування. Наприклад, тепер користувачі зможуть ділитися зображенням зі свого екрану в групових або особистих  відеодзвінках. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини