Головна Новини HI-tech технології У WhatsApp з'явилася нова корисна функція: як вона працює
commentss НОВИНИ Всі новини

У WhatsApp з'явилася нова корисна функція: як вона працює

Розробники запустили нову можливість для свого застосунку

4 серпня 2021, 13:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У популярному месенджері WhatsApp з'явилася нова функція. Про це повідомляє видання TheVerge.

У WhatsApp з'явилася нова корисна функція: як вона працює

У WhatsApp з'явилася нова функція. Фото: 9to5mac.com

У додатку месенджера запустили нову можливість під назвою "Переглянути один раз". З її допомогою користувачі зможуть відправляти фотографії й відео, які будуть автоматично видалені після того, як їх переглянув одержувач.

Для того, щоб скористатися цією функцією, користувачеві потрібно натиснути на кнопку "1" поруч з кнопкою відправлення. Після того, як одержувач відкриє файл, він буде автоматично видалений.

Повідомляється, що користувач, який отримав такий файл, бачитиме, що його можна подивитися тільки один раз.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що для WhatsApp розробники випустили нову версію додатка. Цей апдейт став доступний для користувачів пристроїв під управлінням операційної системи від Apple iOS. У новинці, наприклад, крім інших нововведень, спростять користувачам додавання більшої кількості співрозмовників до поточного дзвінка.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що для месенджера Telegram вийшов великий апдейт. У цю версію програми розробники додали багато нових функцій. Наприклад, тепер групові відеодзвінки зможуть підтримувати до тисячі глядачів одночасно, а також необмежену кількість слухачів. Апдейт виправляє помилки, з якими могли зіткнутися користувачі в попередніх версіях месенджера. Новинка вийшла як для пристроїв, що управляються операційною системою Android, так і iOS. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини