Головна Новини HI-tech технології У WhatsApp з'явилися нові функції: що додали
commentss НОВИНИ Всі новини

У WhatsApp з'явилися нові функції: що додали

Месенджер WhatsApp отримав оновлення

10 червня 2021, 17:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Популярний додаток WhatsApp отримав оновлення, в якому розробники додали кілька нових функцій. Йдеться про версію програми для пристроїв, які працюють під управлінням операційної системи iOS від Apple.

У WhatsApp з'явилися нові функції: що додали

Нові функції WhatsApp. Фото з відкритих джерел

У новій версії месенджера з'явилося дві нові функції:

1. Прискорення відтворення голосових повідомлень

Відомо, що вказана функція тестувалася ще з початку весни цього року. Тепер користувачі зможуть прискорювати програвання аудіоповідомлення в один, півтора та два рази.

2. Зображення символу @

Тепер, коли користувача хтось буде згадувати або відповідати на повідомлення, цей символ буде зображатися в списку чатів.

Нові можливості стали вже доступними для усіх користувачів iOS пристроїв, які оновили додаток WhatsApp.

Для довідки: У 2014 році популярний месенджер WhatsApp був куплений американською компанією Facebook за 19 мільярдів доларів. WhatsApp є найпопулярнішим додатком для обміну повідомленнями. Його щомісячна аудиторія налічує понад 2 мільярди активних користувачів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія Facebook хоче створити власний розумний годинник. Інсайдери розповіли про приблизну дату виходу, а також про особливості ґаджета. Більш докладно про це ви можете дізнатися з нашої статті.

Також видання інформувало про те, коли вийде нова Windows. У нову версію свого продукту компанія додасть безліч як функціональних, так і візуальних змін. Microsoft презентує її зовсім скоро. У мережі припускають, що новою версією операційної системи може виявитися Windows 11.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини