Головна Новини HI-tech технології Коли вийде нова версія Windows: офіційна дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли вийде нова версія Windows: офіційна дата

Microsoft оголосила дату, коли буде продемонстровано нову версію Windows

3 червня 2021, 13:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Microsoft оголосила про те, що незабаром представить нове покоління операційної системи Windows. Новинку продемонструють на заході, який організовує компанія. Він буде проходити онлайн і розпочнеться 24 червня о 6 вечора за київським часом. Про це повідомляє агентство Bloomberg.

Коли вийде нова версія Windows: офіційна дата

Скоро вийде нова версія Windows. Фото з відкритих джерел.

Очікується, що в зміни для ОС будуть входити візуальні поліпшення, істотні зміни призначеного для користувача інтерфейсу і набір нових функцій. Цілком ймовірно, що нова версія операційної системи буде позиціюватися як "Windows 11".

Відомо, що Microsoft протягом деякого часу працювала над змінами користувальницького інтерфейсу робочого столу для Windows 10. Новий інтерфейс отримав кодову назву — Sun Valley. За інформацією в Мережі, в оновлення інтерфейсу  торкнеться меню "Пуск", буде змінено ярлики, звуки, дизайн і анімацію.

Відзначимо, що не так давно компанія скасувала вихід Windows 10X, яка була розроблена на новій версії операційки, під назвою Windows Core OS.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Google може незабаром додати кілька корисних функцій для мобільного додатка YouTube. Нові функції вже тестуються командою розробників. Зміни можуть стати доступними вже з найближчими оновленнями.

Також видання інформувало про те, що розробники популярного додатка Instagram змінять алгоритми роботи для своєї соціальної мережі. Відомо, що дане рішення було прийняте після численних скарг від користувачів. Про те, що зміниться в додатку читайте докладніше в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини