Головна Новини HI-tech технології Які нові функції з'являться в додатку YouTube
commentss НОВИНИ Всі новини

Які нові функції з'являться в додатку YouTube

Додаток YouTube може обзавестися кількома корисними функціями

2 червня 2021, 16:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Google може додати нові можливості для свого мобільного додатку YouTube. Як стало відомо, нові функції можуть додати в додаток уже із найближчими оновленнями.

Які нові функції з'являться в додатку YouTube

Google оновить додаток YouTube для смартфонів. Фото з відкритих джерел

Автоповтор відео

В оновленні з'явиться можливість зациклювати відеоролики. Після включення цієї функції ролик буде програватися до тих пір, поки користувач її не відключить або не закриє відео. Найімовірніше, кнопка включення для автоповтору буде розташовуватися там же, де зараз знаходиться кнопка автоматичного програвання наступного відеоролика.

Нарізка відео

Друга можливість дозволить користувачам додатку вирізати з відеоролика короткі фрагменти (до 60 секунд). Для цього під відео з'явиться нова кнопка, яка буде активувати таку функцію.

Відомо, що наразі нові можливості вже тестуються силами розробників програми та тестувальників серед користувачів. Дата виходу оновлення поки невідома.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Microsoft може незабаром додати у свою операційну систему Windows 10 нові можливості. Судячи з інформації в мережі, нею може стати дуже популярна можливість, яка була присутня у попередніх версіях операційки.

Також, видання інформувало про те, що Microsoft випустила оновлення для Windows 10, в яке додала нові функції та виправила кілька помилок, що виникали у користувачів після поновлення на попередні версії операційної системи. Воно не зачіпає параметрів безпеки, тому є необов'язковим і не буде звантажуватися автоматично — користувачі можуть встановити його тільки вручну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини