Головна Новини HI-tech технології Яким буде смарт-годинник від Facebook: інсайдери розповіли про плани компанії
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким буде смарт-годинник від Facebook: інсайдери розповіли про плани компанії

Інсайдери розповіли подробиці про смарт-годинник від компанії Facebook

10 червня 2021, 17:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У компанії Facebook планують створити власний смарт-годинник. Про це повідомляє видання TheVerge, посилаючись на власні джерела.

Яким буде смарт-годинник від Facebook: інсайдери розповіли про плани компанії

Facebook випустить свій смарт-годинник. Фото з відкритих джерел

Згідно з інсайдерською інформацією, компанія може випустити свій годинник вже влітку наступного року.

Також стали відомі деякі особливості ґаджета. Так, розумний годинник матиме кілька камер і дисплей, який відокремлюється. Ймовірно, камери на годиннику будуть пов'язані з додатками компанії, такими як Facebook та Instagram. Це дозволить миттєво завантажувати в соціальні мережі фото і відео, зняті на годинник.

Фронтальна камера буде призначатися для здійснення відеодзвінків, а від'єднавши дисплей від ремінця, можна буде використовувати задню камеру для фотографування та фільмування відео у форматі Full-HD.

Пристрій буде працювати без підключення до смартфону, мати підтримку LTE, а також використовувати спеціальну версію операційної системи Android від компанії Google.

За словами інсайдерів, за свій ґаджет компанія Facebook буде просити у покупця близько 400 доларів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в мережі з'явилися фотографії навушників від Apple, які ще не надійшли у продаж. Судячи з фотографій, нові бездротові навушники будуть використовуватися більше як пристрій для прослуховування музики, аніж гарнітура. Докладніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що компанія Hanson Robotic, відома своїм людиноподібним роботом Софією, створила робота-медсестру. Робот-медсестра отримала ім'я Грейс. Вона призначатиметься для догляду за хворими на коронавірус. Завдяки штучному інтелекту робот зможе самостійно проводити діагностику. Подробиці читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини