Головна Новини HI-tech технології У WhatsApp скоро з'являться кілька нових функцій: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У WhatsApp скоро з'являться кілька нових функцій: що відомо

Скоро додаток WhatasApp отримає оновлення, в якому додадуть нові функції

4 червня 2021, 12:28 comments1041
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В популярний месенджер WhatsApp скоро додадуть нові функції. Про це розповів керівник компанії Facebook Марк Цукерберг в інтерв'ю для видання WABetaInfo. За його словами, в додатку скоро з'явиться можливість для використання одного аккаунта користувача на декількох пристроях одночасно.

У WhatsApp скоро з'являться кілька нових функцій: що відомо

У WhatsApp з'являться нові функції. Фото з відкритих джерел

Завдяки новій опції користувач зможе прив'язати до свого облікового запису до чотирьох пристроїв. Ними можна буде скористатися, навіть якщо перший пристрій знаходиться не в Мережі. За словами Марка Цукерберга, розробники програми, при створенні нової функції, зіткнулися з великою технічною проблемою, яка полягала в тому, щоб усі повідомлення користувача коректно синхронізувалися на всіх пристроях, навіть якщо акумулятор вашого смартфона розрядився. Однак, також він заявив про те, що компанії вдалося знайти найкраще рішення для виниклої проблеми. Нова функція скоро почне проходити тестування в публічній бета-версії.

Також в додатку скоро з'явиться можливість для відправки фото і відео, яке одержувач може подивитися тільки один раз. Функція буде схоже на ті, що вже є в Instagram і Snapchat.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія Microsoft незабаром представить нове покоління своєї операційної системи Windows. Новинка буде продемонстрована на заході, який організовує компанія. Більш детально читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що компанія Google незабаром випустить оновлення для свого мобільного додатку YouTube. У ньому можуть з'явитися кілька нових корисних функцій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини