Головна Новини HI-tech технології У Telegram з'явилася нова функція: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Telegram з'явилася нова функція: що відомо

У телеграм для Android з'явилася нова функція

5 червня 2021, 09:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У популярному месенджері Telegram тестується нова можливість. Раніше вона вже з'явилася в додатку для iOS пристроїв, тепер функцію додали та для Android версії. Про це повідомив телеграм канал Telegram Info.

У Telegram з'явилася нова функція: що відомо

У Telegram з'явилася нова функція. Фото з відкритих джерел

Відомо, що розробники месенджера Telegram зараз розробляють функцію групових відеодзвінків для свого Android-додатки. Про створення даної функції ще в кінці квітня цього року повідомив засновник компанії Telegram Павло Дуров. На цей момент нова функція знаходиться в режимі тестування в бета-версії програми під номером 7.8.0. Бета-версія для пристроїв під управлінням операційної системи від Apple стала доступна на початку минулого місяця.

Ще не відомо, коли нові можливості будуть додані в стабільну версію програми.

Для довідки: Telegram є одним з популярних месенджерів. На цей момент кількість його активних користувачів на місяць перевищує 500 мільйонів. Один з творців програми Telegram Павло Дуров раніше повідомляв про те, що кількість нових користувачів месенджера щомісяця збільшується більш ніж на пів мільйона.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в популярній соціальній мережі Twitter з'явилися платні функції. Вони стали доступні користувачам, які оформили нову підписку Twitter Blue. Розробники заявили, що створювали нові можливості для соціальної мережі ґрунтуючись на відгуки Twitter. Більш детально читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що в месенджері WhatsApp скоро з'явиться кілька нових функцій. Під час створення нових функцій у розробників виникла велика технічна проблема. Про це повідомив засновник компанії Facebook Марк Цукерберг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини