Головна Новини HI-tech технології У Сінгапурі за громадським порядком стежать роботи-патрульні: як вони виглядають (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сінгапурі за громадським порядком стежать роботи-патрульні: як вони виглядають (ФОТО)

Роботи будуть спостерігати за натовпами громадян і виявляти в них "небажане суспільну поведінку"

8 вересня 2021, 14:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сінгапурі роботи будуть стежити за громадським порядком. Про це повідомляє видання УНІАН.

У Сінгапурі за громадським порядком стежать роботи-патрульні: як вони виглядають (ФОТО)

У Сінгапурі роботи-патрульні вийшли на вулиці міста. Фото: Mothership.

У Сінгапурі в рамках випробувань на центральні вулиці міста вийшли роботи-патрульні. Машини будуть стежити за громадським порядком. Повідомляється, що даний проєкт є спільним для кількох державних агентств.

Як стало відомо, для патрулювання буде використаний один або кілька роботів Xavier. Вони будуть спостерігати за натовпами громадян і виявляти в них "небажане суспільну поведінку", наприклад, куріння в заборонених для цього місцях, неправильне паркування або порушення норм соціальної дистанції.

Якщо роботу вдасться виявити правопорушення, то він пошле інформацію про це в командний центр, а далі, в залежності від сценарію, звернеться до громадянина з повідомленням або попередженням.

Відзначається, що дані роботи можуть орієнтуватися в просторі без допомоги людини. Крім того, робопатрульні вміють об'їжджати статичні, а також рухомі об'єкти.

У Сінгапурі за громадським порядком стежать роботи-патрульні: як вони виглядають (ФОТО) - фото 2

Фото: Mothership.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Китаї створили розумного робконя, яка може перевозити людини верхом. Завдяки лідара, які встановлені в гаджет, він може орієнтуватися в просторі. Створюючи свій пристрій розробники надихалися чином єдинорога. "Кінь" зможе взаємодіяти зі своїм господарем. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Китаї створили найшвидший у світі поїзд. Даний транспортний засіб може розвивати швидкість до 600 кілометрів на годину. Склад в процесі руху не буде стосуватися рейок, його рух буде здійснюватися за рахунок сили електромагнітного поля. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини