Головна Новини HI-tech технології Twitter тестує нову функцію: що відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter тестує нову функцію: що відомо (ФОТО)

Завдяки цій функції користувачі можуть оцінювати коментарі до повідомлень

22 липня 2021, 17:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розробники популярної соціальної мережі Twitter працюють над новою функцією. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії в Twitter.

Twitter тестує нову функцію: що відомо (ФОТО)

У Twitter з'явилася нова функція. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, Twitter тестує нову можливість, завдяки якій користувачі зможуть оцінювати коментарі до повідомлень в рамках дослідження того, які відповіді вважаються доречними. Наразі ця функція доступна тільки для користувачів пристроїв під управлінням операційної системи iOS.

Представники компанії зазначили, що відповіді "проти" не видно іншим користувачам, але відповіді "за" будуть відображатися як лайки і їх зможуть побачити всі.

В рамках цього тесту в компанії розраховують з'ясувати бажані типи відповідей під час спілкування для подальшого розвитку соціальної мережі.

Нині невідомо, чи буде така функція постійною.

Twitter тестує нову функцію: що відомо (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що розробники соціальної мережі Twitter випустили нове оновлення для свого мобільного додатка. Воно стало доступним для пристроїв під управлінням операційної системи iOS. У нього розробники додали нову функцію для свого застосунку. Стало відомо, що цю можливість фахівці тестували ще з кінця минулого року. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що популярний месенджер WhatsApp отримав нову можливість. Тепер користувачі зможуть підключитися до групового дзвінка в будь-який час. Ця функція вже доступна для всіх. Стало відомо, як вона буде працювати. Детальніше — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини