Головна Новини HI-tech технології TikTok забанив понад 11 мільйонів акаунтів: що стало причиною
commentss НОВИНИ Всі новини

TikTok забанив понад 11 мільйонів акаунтів: що стало причиною

TikTok розповів, за що у 2021 році блокував користувачів

1 липня 2021, 16:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Популярна соціальна мережа TikTok забанила понад 11 мільйонів акаунтів своїх користувачів. Дані опубліковані в офіційному звіті компанії.

TikTok забанив понад 11 мільйонів акаунтів: що стало причиною

TikTok забанив 11 мільйонів користувачів. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, за перший квартал цього року адміністрація TikTok видалила 11 мільйонів 149 тисяч акаунтів користувачів, які порушують правила спільноти або угоду користувача.

З них більше семи мільйонів (менше 1% від кількості всіх користувачів соціальної мережі) були видалені через те, що вони належали особам, які не досягли 13-річного віку.

Також TikTok видалив понад 60 мільйонів відео за порушення правил спільноти або користувальницької угоди.

Для довідки: З січня цього року акаунти осіб, які не досягли 16 років, стали приватними. Тепер дивитися їх відео зможуть тільки схвалені власником облікового запису користувачі.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Microsoft офіційно випустила свою нову операційну систему (ОС) Windows 11.

Користувачам, які беруть участь у програмі Windows Insider, представили ранню версію нової системи. Стало відомо, як встановити цю версію ОС. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також "Коментарі" інформували про те, що розробники популярного месенджера Viber завдяки співпраці з компанією Snap Inc додадуть у свій додаток AR-контент.

Стало відомо, що компанії-партнери Viber зможуть створювати свої продукти доповненої реальності для месенджера. Нова версія програми стане доступною для всіх вже в найближчі місяці. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини