Головна Новини HI-tech технології TikTok внесе зміни до роботи алгоритму перегляду рекомендованих відео: що зміниться
commentss НОВИНИ Всі новини

TikTok внесе зміни до роботи алгоритму перегляду рекомендованих відео: що зміниться

У TikTok хочуть уникнути дублювання матеріалів з однаковим змістом

16 грудня 2021, 18:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Популярний сервіс для перегляду коротких відео TikTok зробить зміну в роботі алгоритму. Про це пише видання РБК-Україна.

TikTok внесе зміни до роботи алгоритму перегляду рекомендованих відео: що зміниться

TikTok. Фото з відкритих джерел

Розробники програми TikTok змінять алгоритм перегляду відео. У компанії хочуть уникнути дублювання матеріалів з однаковим змістом. У матеріалі зазначається, що це могло завдати шкоди здоров'ю користувачів, які дивилися одночасно і у великій кількості відео , зокрема, про екстремальні дієти та самотність.

У TikTok заявили, що дані зміни будуть додані в алгоритм для того, щоб переконатися, що рекомендації не випадково зміцнюватимуть точки зору, які можуть погано позначитися на добробуті користувача.

Як повідомляє ЗМІ, зараз у компанії тестуються різні способи, щоб уникнути рекомендацій контенту, який при рідкісному перегляді не шкідливий, але при частому перегляді може вплинути на стан здоров'я.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що американський виробник електромобілів Tesla продаватиме свої автомобілі незабарвленими. Йдеться про нові елетропікапи під назвою Cybertruck. Зазначається, що через те, що кузов моделі виготовлений із нержавіючої сталі, його неможливо пофарбувати, а лише нанести спеціальну плівку.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що відомий американський підприємець Ілон Маск планує здійснити марсіанську місію протягом наступних п'яти років. Мільярдер розповів, що буде здивований, якщо за цей час ми не приземлимось на червону планету. Наступним кроком буде будівництво автономного міста. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини