Головна Новини HI-tech космос Ілон Маск планує здійснити марсіанську місію у найближчі п'ять років
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск планує здійснити марсіанську місію у найближчі п'ять років

Ілон Маск хоче створити самодостатнє місто на червоній планеті

15 грудня 2021, 19:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Засновник компанії SpaceX Ілон Маск розповів, що має новий графік для свого великого проєкту на Марсі. Про це пише видання CNBC.

Ілон Маск планує здійснити марсіанську місію у найближчі п'ять років

Ілон Маск. Фото: REUTERS/Joe Skipper

Відомий мільярдер планує здійснити марсіанську місію протягом наступних п'яти років.

"Я буду здивований, якщо ми не приземлимося на Марс протягом п'яти років", — розповів Маск журналу Time.

У матеріалі зазначається, що Маск має великі плани на Червону планету, а саме створення автономного міста з гідропонними фермами на сонячних батареях, де люди можуть жити постійно.

"Наступним і важливим кроком буде будівництво самодостатнього міста на Марсі та поселення там тварин та інших створінь із Землі. Своєрідний футуристичний Ноїв ковчег. Але, щоправда, ми перевеземо кожній тварюці більше, ніж по парі" — зазначив Маск.

Для довідки: згідно з даними видання Forbes, Ілон Маск є найбагатшою людиною у світі. На цей момент його статки налічують 247 мільярдів доларів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що американський підприємець Ілон Маск розповів про те, що Tesla незабаром почне продавати продукцію із символікою бренду, яку можна придбати за криптовалюту. Докладніше про це читайте в нашій статті.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Південнокорейському молочному бренду довелося вибачитись за скандальну рекламу.  Річ у тому, що у відеоролику, опублікованому на YouTube, чоловік таємно знімав жінок на лузі, а потім вони перетворилися на корів. Це спричинило негативну реакцію деяких користувачів. Після такої реакції відео було видалено, а представники компанії вибачилися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини