Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск заявив, що Tesla почне продавати товари за криптовалюту: Dogecoin різко почав дорожчати
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск заявив, що Tesla почне продавати товари за криптовалюту: Dogecoin різко почав дорожчати

Tesla у вигляді експерименту почне продавати мерч за Dogecoin

14 грудня 2021, 15:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відомий американський підприємець Ілон Маск заявив, що компанія Tesla прийматиме криптовалюту як плату за свою продукцію. Про це повідомляється на офіційній сторінці Маска у соціальній мережі Twitter.

Ілон Маск заявив, що Tesla почне продавати товари за криптовалюту: Dogecoin різко почав дорожчати

Ілон Маск. Фото: REUTERS/Joe Skipper

Ілон Маск розповів, що заснована ним компанія Tesla у вигляді експерименту почне продавати деякі речі із символікою бренду за криптовалюту Dogecoin.

"Tesla зробить мерч, який можна буде купувати з Doge та подивимося, як піде", — пише Маск на своїй сторінці у Twitter.

Як пише видання I nvesting, на тлі цієї заяви вартість криптовалюти Dogecoin зросла більш ніж на 20%. Нині її вартість становить 0,19 долара за одиницю.

Ілон Маск заявив, що Tesla почне продавати товари за криптовалюту: Dogecoin різко почав дорожчати - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що засновник компанії Tesla Ілон Маск представив нову модель електропікапу Cybertruck. Підприємець розповів, що водій новинки зможе керувати окремо як передніми, так і задніми колесами машини. Крім того, Cybertruck зможе розвертатися на місці і навіть пересуватися по діагоналі як краб. Електромобіль отримає чотири двигуни. Докладніше про це читайте в нашій статті

Також сайт "Коментарі" писав про те, що мільярдер Ілон Маск задумався про те, щоб піти з роботи та стати інфлюєнсером. Він заявив про це на своїй сторінці в соціальній мережі і запитав думки передплатників із цього приводу. Люди почали активно коментувати пост і дехто навіть пропонував підприємцю варіанти, чим він може зайнятися після цього. Один із коментаторів пообіцяв навчити Маска набирати перегляди на відеохостингу YouTube. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини