Головна Новини HI-tech авто.технології Tesla буде продавати свої автомобілі непофарбованими
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla буде продавати свої автомобілі непофарбованими

Кузов моделі виготовлений з нержавіючої сталі і тому його неможливо пофарбувати

16 грудня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

Tesla буде продавати свої автомобілі непофарбованими

Tesla Cybertruck. Фото з відкритих джерел

Чергові ідеї у світі продажів електроавтомобілів пропонує компанія Tesla. Нові елекропікапи Cybertruck будуть доставляти покупцям непофарбованими. Про це повідомив глава компанії Ілон Маск, передає Electro UА.
За словами Маска, те, що кузов моделі виготовлений з нержавіючої сталі — вже робить його унікальним. Тому електропікапи будуть зходити з конвеєра непофарбованими.

"Cybertruck побудований із зовнішнім корпусом, створеним для максимальної міцності та захисту пасажирів. Починаючи з майже непробивного екзоскелета, кожен компонент розроблений для чудової міцності та витривалості, від ультратвердої холоднокатаної нержавіючої сталі до бронескла Tesla" – йдеться в повідомленні на саійті компанії.

Оскільки кузов моделі виготовлений з нержавіючої сталі, тому його неможливо пофарбувати, а лише нанести спеціальну плівку. Таким чином нові електропікапи зможуть мати будь-який колір, який захоче покупець. Однак, новим власникам електроавтомобілів доведеться звертатись до третіх сторін за цією послугою. Tesla не планує покривати свої автомобілі цими плівками, принаймні поки що. Але і такої можливості не відкидає. Нагадаємо, зійти з конвеєра нова модель електроавто має у кінці 2022 року.  Хоча його презентація відбулась ще у 2019 році. Фахівці попередньо оцінюють, що вартість новинки буде становити від 40 до 70 тисяч доларів. Пікап буде проїжджати на одній зарядці до 800 км, розганятиметься за 3 секунди до 100 км за годину, має 6 пасажирських місць та може перевозити вантаж до 1,5 тонни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини