Головна Новини HI-tech технології Telegram отримав безліч нових функцій: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Telegram отримав безліч нових функцій: що відомо

Нова версія месенджера вже доступна для установки

1 вересня 2021, 11:33
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розробники популярного месенджера Telegram випустили нове оновлення для свого застосування. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Telegram отримав безліч нових функцій: що відомо

Telegram отримав оновлення. Фото з відкритих джерел

У новій версії Telegram з'явилося безліч нових можливостей:


• Необмежені прямі трансляції (тепер користувачі можуть транслювати відео з камери або зображення з екрана на необмежену аудиторію — у групах або в каналах).

• З'явилися гнучкі настройки пересилання, наприклад, можна вибрати, чи показувати ім'я початкового відправника повідомлень.

• Лічильник непрочитаних коментарів (відкривши коментарі до публікації в каналі, користувач зможе відразу побачити кількість непрочитаних коментарів).

• Тепер для переходу між каналами, на які ви підписані, не обов'язково повертатися в список чатів.

А також багато іншого. Нова версія месенджера вже стала доступна для установки, як для користувачів пристроїв під управлінням операційної системи iOS, так і Android.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що нове оновлення позбавляє користувачів iPhone зв'язку. Власники смартфонів скаржаться, що після установки операційної системи версії 14.7.1 телефони стають "цеглою", а виправити помилку поки що не вдається. Деякі власники "яблучних" смартфонів не можуть дзвонити та підключатися до мобільного інтернету. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що американська компанія Google готує оновлення для операційної системи Android TV 12. Головною особливістю новинки стане показ призначеного для користувача інтерфейсу в форматі 4K. Стало відомо, коли новинка стане доступною для установки. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://telegram.org/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини