Головна Новини HI-tech технології Google незабаром випустить велике оновлення для Android TV: що нового
commentss НОВИНИ Всі новини

Google незабаром випустить велике оновлення для Android TV: що нового

Оновлення повинно стати доступним вже до кінця цього року

28 липня 2021, 15:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Google готує оновлення для операційної системи Android TV 12.

Google незабаром випустить велике оновлення для Android TV: що нового

Оновлення Android TV. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, головною особливістю новинки стане відображення призначеного для користувача інтерфейсу в форматі 4K. Завдяки цьому користувачі смарт-телевізорів під керуванням цієї операційки отримають більш якісне зображення.

Для довідки. Раніше цей дозвіл становив 1080p і масштабувався до 4K.

У новому апдейте з'явиться можливість перемикання частоти оновлення екрану. Розробники зможуть інтегрувати цю функцію у свої додатки для плавного перемикання кадрової частоти.

Було додано два нові налаштування конфіденційності, які дозволять користувачам швидко відключати доступ до камери або мікрофона. Коли вони будуть включені, програми не зможуть отримати доступ до цих пристроїв. Також у новій беті Android TV 12 з'явиться оновлений "Тунельний режим".

Це оновлення повинно стати доступним для всіх користувачів вже до кінця цього року.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Google випустила нову бета-версію Android 12 для смартфонів. У ній для тестувальників будуть додані нові можливості. Стало відомо, скільки ще має вийти тестових версій Android 12 перед виходом стабільної версії. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Google припиняє підтримку однієї з версій своєї операційної системи Android. Повідомляється, що своє останнє оновлення ця версія отримає вже в наступному місяці. Після припинення підтримки програми на цій ОС можуть працювати нестабільно або не запускатися зовсім. Детальніше — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини