Головна Новини HI-tech телефони Нове оновлення позбавляє користувачів iPhone зв'язку: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Нове оновлення позбавляє користувачів iPhone зв'язку: подробиці

На екрані смартфона з'являється напис "немає мережі"

18 серпня 2021, 08:32
Поділіться публікацією:

На адресу компанії Apple останнім часом звучить безліч критику через оновлення операційної системи iOS для iPhone. Власники смартфонів скаржаться, що після установки версії ОС 14.7.1 телефони стають "марними цеглинами", а виправити помилку поки що не вдається. Про це пише УНІАН з посиланням на ixbt.

Нове оновлення позбавляє користувачів iPhone зв'язку: подробиці

iPhone - фото з відкритих джерел

Відзначається, що Apple випустила новий iOS, який повинен був допомогти з вирішенням деяких проблем з розблокуванням Apple Watch і усунути вразливості в системі безпеки, в липні. Однак власники "яблучних" смартфонів отримали іншу проблему натомість.

На спеціальних форумах люди скаржаться, що після установки нової версії "операційки" їхны iPhone втрачають зв'язок. Власники телефонів не можуть дзвонити і підключатися до мобільного інтернету. На екрані просто з'являється напис "немає мережі". І при чому дана проблема стосується, як власників більш застарілих моделей iPhone, так і "свіжих".

Apple на сьогодні не вдається усунути проблему. Жодні рекомендації не допомагають повернути зв'язок. Як варіант, можна спробувати "знести" оновлення, однак і це також приносить багато труднощів.

Раніше видання "Коментарі" писало, що незважаючи на те, що продукція від компанії Apple славиться своєю безпекою, у всіх гаджетів є "слабкі місця". Експерт Зак Доффман розповів, яку функцію варто відключати всім власникам iPhone. У статті для журналу Forbes фахівець розповів, що на мобільному пристрої потрібно відключити автоматичне підключення до мереж Wi-Fi.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що інсайдери розповіли про те, яким буде новий iPhone SE.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини