Головна Новини HI-tech технології Студент попросив у Ілона Маска Tesla Model 3: що відповів мільярдер
commentss НОВИНИ Всі новини

Студент попросив у Ілона Маска Tesla Model 3: що відповів мільярдер

Маск запропонував студенту-першокурснику п'ять тисяч доларів в обмін на видалення облікового запису @ElonJet

28 січня 2022, 15:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відомий американський підприємець та засновник таких компаній, як Tesla та SpaceX Ілон Маск торгується з 19-річним студентом, який створив сторінку, яка відстежує його переміщення. Про це пише видання IXBT.

Студент попросив у Ілона Маска Tesla Model 3: що відповів мільярдер

Ілон Маск. Фото: REUTERS/Joe Skipper

Як стало відомо, минулої осені Ілон Маск відправив 19-річному хлопцеві повідомлення з проханням закрити сторінку в соціальній мережі Twitter, яка відстежує переміщення приватного літака.

Підприємець каже, що сторінка @ElonJet є загрозою для його безпеки. У відповідь на це, студент-першокурсник відповів, що може видалити її, проте це буде коштувати лише Tesla Model 3.

Для довідки: на сторінку в соцмережі @ElonJet підписано понад сто тисяч користувачів.

Крім того, Маск поцікавився скільки заробляє студент на цій сторінці. На що власник відповів, що дохід не перевищує 20 доларів на місяць.

Після цього мільярдер запропонував суму п'ять тисяч доларів за видалення сторінки. У свою чергу, студент запропонував Маску додати ще один нуль до суми.

Ілон Маск сказав, що подумає над цим, після чого власник сторінки додав, що погодився б просто на стажування в одній із компаній підприємця. У матеріалі вказується, що це повідомлення Маск ще не відкривав.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що робота вперше провела операцію без допомоги людини. Результати кращі, ніж у хірургів. У чотирьох експериментах на тканинах свиней робот чудово впорався з ушиванням двох кінців кишечника – одним з найскладніших і делікатних завдань в черевній хірургії.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Apple тестує розблокування iPhone обличчям у масці. Стало відомо, на яких моделях є опція.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини