Головна Новини HI-tech технології Стало відомо, скільки буде версій у новій Windows 11
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки буде версій у новій Windows 11

Mixed Reality може стати повноцінною версією ОС

13 липня 2021, 15:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Стало відомо, скільки буде версій у новій Windows 11

Microsoft випустить сім версій для Windows 11. Фото з відкритих джерел

Інсайдери розповіли про те, скільки версій буде в новій операційній системі (ОС) від Microsoft. Про це повідомляє видання MSPowerUser.

На момент презентації своєї операційної системи Windows 11 американська компанія Microsoft не повідомляла про те, скільки різновидів матиме новинка. Цю інформацію вдалося добути порталу MSPowerUser в базі даних Bluetooth SIG.

Bluetooth SIG є організацією, яка займається прийняттям стандартів Bluetooth, а також затвердженням їх підтримки з різними додатками й пристроями.

Згідно з інсайдерською інформацією, користувачів Windows 11 може очікувати вибір між сімома версіями операційки:

Home;

Pro;

Pro for Workstations;

Education;

Pro Education;

Enterprise;

Mixed Reality.

Серед них можна відзначити останню версію під назвою Mixed Reality для AR-гарнітури HoloLens, яка тепер буде повноцінною версією, а не у вигляді спеціального доповнення.

Судячи з цього списку, мабуть, що в компанії вирішили відмовитися від випуску LTSC (містить 10-річну підтримку оновлень безпеки), IоT (для інтегрованих рішень) версій операційної системи.

Однак не можна виключати, що ці версії з'являться в майбутньому вже після виходу операційної системи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Microsft надасть можливість безплатне оновлення до нової 11-ї версії операційної системи Windows не тільки для користувачів Windows 10. Стало відомо, що власники ліцензійних копій більш застарілих операційних систем теж зможуть оновитися протягом обмеженої кількості часу, однак для них процедура установки буде трохи складнішою, ніж для власників "десятки". Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Microsoft випускає термінове оновлення для своїх операційних систем. Фахівці компанії виявили вразливість у безпеці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини