Головна Новини HI-tech технології Стала відома офіційна дата виходу Windows 11
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома офіційна дата виходу Windows 11

Оновлення до нової Windows буде відбуватися поетапно

1 вересня 2021, 14:41
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Microsoft офіційно оголосила дату виходу своєї нової операційної системи. Про це повідомляється в офіційному блозі компанії.

Стала відома офіційна дата виходу Windows 11

Дата виходу Windows 11. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, вихід нової операційної системи Windows 11 відбудеться вже 5 жовтня цього року. Вона буде поширитися у вигляді безплатного оновлення на відповідних персональних комп'ютерах зі встановленою Windows 10.

Крім того, з цього дня в продажу будуть з'являтися пристрої вже з перевстановленою Windows 11. У компанії зазначили про особливості нової операційки, серед яких новий дизайн, звуки, підвищена продуктивність, ефективність роботи з додатками, а також багато іншого.

Також в Microsoft повідомили, що процес безплатного оновлення до нової операційної системи, який розпочнеться 5 жовтня, буде відбуватися в кілька етапів для підвищення якості.

Користувачі, які з якихось причин не захочуть встановлювати новинку на свої комп'ютери, зможуть і далі залишатися на Windows 10. Її підтримка буде здійснюватися до 2025 року.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що інсайдери розповіли про те, коли Apple випустити iPhone без "чубчика". У майбутньому всі флагманські смартфони та планшетні комп'ютери виробництва Apple будуть відрізнятися від своїх дешевших "побратимів" наявністю підекранної камери. Це своєю чергою дозволить відмовитися від вирізу в екрані. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що американська компанія Google в найближчому майбутньому випустить велике оновлення для своєї операційної системи Android TV. Завдяки новинці користувачі смарттелевізорів під керуванням цієї операційки отримають якісніше зображення. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини