Головна Новини HI-tech технології Коли Apple випустить iPhone без "чубчика"
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Apple випустить iPhone без "чубчика"

Комп'ютери Mac від Apple отримають систему розпізнавання особи FaceID

26 липня 2021, 13:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Комп'ютери Mac від Apple отримають систему розпізнавання особи FaceID. Про це розповів редактор видання Bloobmberg.

Коли Apple випустить iPhone без "чубчика"

Коли вийде iPhone без "чубчика". Фото з відкритих джерел

За словами Марка Гурмана, комп'ютери Mac отримають Face ID протягом "кількох років". Він додав, що мета Apple полягає в тому, щоб все його майбутні пристрої підтримували фірмову систему розпізнавання осіб.

У майбутньому навіть бюджетні моделі (наприклад, iPhone SE), які нині оснащуються системою розпізнавання відбитків пальців Touch ID, будуть оснащені технологією Face ID. Також він додав, що сканер відбитку пальців є ключовим фактором у недорогих пристроях від Apple, оскільки це більш дешева альтернатива просунутому Face ID.

Крім того, він вважає, що все флагманські смартфони та планшетні комп'ютери від Apple будуть відрізнятися від своїх більш дешевих "побратимів" наявністю підекранної камери. Це дозволить відмовитися від вирізу в екрані. На думку Гурмана, перший iPhone без "чубчика" вийде вже у 2023 році.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що інсайдери розповіли, яким буде новий iPhone SE від Apple. Стало відомо, коли новинка може надійти у продаж, а також з'явилася інформація про її дизайн і можливості. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, яким буде iPhone 13. У мережі з'явилася інформація про те, що Apple може встановити на свою новинку дисплей з always on режимом. Також дисплей може отримати й інші технології, а "чубчик" стане меншим у розмірах. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини