Головна Новини HI-tech технології Наступний iPhone може отримати нову камеру: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступний iPhone може отримати нову камеру: що відомо

Новий модуль може з'явиться в iPhone 14

15 липня 2021, 19:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

iPhone 14 від американської компанії Apple може отримати нову камеру. Про це повідомляє видання Gizchina.

Наступний iPhone може отримати нову камеру: що відомо

iPhone 14 отримає нову камеру. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, компанією Apple була запатентована нова камера для смартфонів, в якій фігурує перископний модуль. У зв'язку з цим джерело пише, що така камера може з'явитися в новому iPhone 14, який представлять у наступному році.

Патент, який отримав назву "Складна камера", був схвалений патентним відомством Сполучених Штатів Америки. Він дозволяє встановлювати у мобільний пристрій модуль камери, що складається з кількох лінз. Модуль буде містити два призматичних елемента і незалежну систему лінз між ними, яка може переміщатися.

У патенті вказується, що форму і матеріал заломлюючих лінз можна буде міняти. Очікується, що завдяки новій камері користувачі пристрою зможуть робити знімки зі збільшенням від 10x до 100x.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Apple працює над новою послугою для своїх клієнтів. Повідомляється, що вона буде створена у співпраці з найбільшим інвестиційним банком Goldman Sachs. Нова послуга буде носити назву Apple Pay Later. Про те, що вона буде являти собою, — читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що компанія Google випустила нову тестову версію Android 12. У ній з'явиться низка нових функцій. Деякі з них користувачі цієї операційної системи очікували протягом тривалого часу. Така версія системи вже доступна для пристроїв, які беруть участь у програмі Android Beta. Деталі — в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини