Головна Новини HI-tech технології Скільки часу буде у користувачів Windows 11 на те, щоб без труднощів повернутися на Windows 10
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки часу буде у користувачів Windows 11 на те, щоб без труднощів повернутися на Windows 10

C Windows 11 можна буде легко повернутися на десяту версію

13 липня 2021, 19:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

C Windows 11 можна буде повернутися до десятої версії протягом обмеженого часу. Про це повідомляє видання fuentitech.

Скільки часу буде у користувачів Windows 11 на те, щоб без труднощів повернутися на Windows 10

З Windows 11 можна буде повернутися на колишню версію ОС. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, американська компанія Microsoft зробила заяву про те, що у всіх бажаючих повернутися на десяту версію після установки нової Windows 11 буде 10 днів на обмірковування.

При цьому процедура повернення буде досить простою. Користувачеві буде необхідно запустити відновлення системи.

Якщо ж із моменту установки Windows 11 мине більше 10 днів, то процес буде складнішим (буде потрібна чиста установка операційки). Однак під час цього процесу будуть видалені всі призначені для користувача файли і налаштування.

Для довідки: Microsoft офіційно повідомила, що безкоштовно оновитися до нової Windows 11 можна буде тільки протягом року після її релізу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, скільки Microsoft планує випустити версій нової Windows 11. Інсайдери виявили цю інформацію в базі даних Bluetooth SIG. Так, їх користувач зможе вибрати між сімома різними Windows 11. Про те, які саме версії запропонує Microsoft, читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що американська компанія Microsoft випустила термінове оновлення для своїх операційних систем Windows. Патч вийшов навіть для застарілої Windows 7, підтримка якої офіційно була завершена ще в минулому році.

Програмісти Microsoft виявили небезпечну вразливість у службі диспетчера друку, яку називають PrintNightmare. З її допомогою зловмисники могли віддалено виконувати вхід із повними правами адміністратора. Детальніше про це — у статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини