Головна Новини HI-tech технології Штучний інтелект ChatGPT відповів чи замінить він програмістів
commentss НОВИНИ Всі новини

Штучний інтелект ChatGPT відповів чи замінить він програмістів

Штучний інтелект ChatGPT пройшов співбесіду на роботу в Google та відповів чи замінить він людей на посаді програмістів.

7 лютого 2023, 14:26 comments1237
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Google вирішив провести експеримент з популярним чат-ботом ChatGPT, який працює на основі складних алгоритмів штучного інтелекту. Для ChatGPT були поставленні запитання для співбесіди на посаду з програмування в Google. Про результати, які отримав штучний інтелект повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на PCmag.

Штучний інтелект ChatGPT відповів чи замінить він програмістів

Штучний інтелект розповів чи замінить він програмістів. Фото з відкритих джерел

Американський технологічний гігант провів ряд тестувань кількох чат-ботів зі штучним інтелектом, для можливого інтегрування його у свою роботу, зокрема для пошуковика Google. Компанія поставила чат-боту ChatGPT запитання зі співбесіди, які проходять для визначення рівня програмістів на посаду в Google.

За результатами співбесіди штучний інтелект отримав третій рівень програміста, що вважається в США посадою початківця, проте середня зарплата за таку роботу складає близько 183 тис. доларів за рік.

Окрім того, штучний інтелект запитали, чи він зможе замінити розробників програмного забезпечення.

"Ні, ChatGPT не замінить інженерів програмного забезпечення", — відповів штучний інтелект та додав, що "ChatGPT — це інструмент, який може допомогти з певними завданнями, але він не може повністю замінити креативність, навички вирішення проблем і здатність критичного мислення інженера-програміста. Крім того, для ефективної роботи ChatGPT потрібен людський нагляд і керівництво".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що людство вперше відправить штучний інтелект на Місяць.

Також "Коментарі" писали про сукню Дженніфер Лопес, яка надихнула створити один з найпопулярніших сервісів пошуку зображень Google Images.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини