Головна Новини HI-tech технології Сукня Дженніфер Лопес надихнула створити Google Images. Як це сталось
commentss НОВИНИ Всі новини

Сукня Дженніфер Лопес надихнула створити Google Images. Як це сталось

На церемонію "Греммі" 2000 року Дженніфер Лопес прийшла в зеленній сукні, яка надихнула Google створити сервіс пошуку зображень.

20 січня 2023, 13:00 comments1778
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Зелена сукня Дженніфер Лопес допомогла створити один з найпопулярніших інструментів пошуку зображень — Google Images. Мерехтлива сукня американської акторки вразила усіх та спричинила значний попит на її пошук в інтернеті, що стало фактором для створення окремого сервісу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Daily Mail.

Сукня Дженніфер Лопес надихнула створити Google Images. Як це сталось

Зелена сукня Дженніфер Лопес, яка надихнула створити Google Images

У 2000 році на церемонію вручення премії "Ґреммі" американська співачка Дженніфер Лопес прийшла у нарядній зеленій сукні з глибоким декольте. Плаття від Versace справило такий вплив, що стало поштовхом до створення одного з найпоширеніших інструментів в інтернеті – Google Images.

"Це вперше стало очевидним після вручення премії "Ґреммі" 2000 року, де Дженніфер Лопес одягла зелену сукню, яка привернула увагу світу", — сказав виконавчий директор Google Ерік Шмідт.

Шмідт стверджує, що в той час це був найпопулярніший пошуковий запис за весь час існування Google, проте у компанії тоді не було можливості отримати під час пошуку зображення Джей Ло в цій сукні, так і народився Google Image Search".

Раніше, коли люди вводили запит в Google, пошуковик просто видав сторінку з 10 посиланнями. Це означало, що користувач спочатку мав клікнути за посиланням і потім тільки дізнатись чи є там необхідні зображення. У 2001 році, коли був запущений сервіс Google Images він надав змогу переглянути користувачам 250 млн зображень, проте на сьогодні ця кількість зросла до 136 млрд.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що вчені назвали з якої країни походять усі предки людини.

Також "Коментарі" писали про 7 фільмів, які вразять глядачів у 2023 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини