Головна Новини HI-tech технології Що робити, якщо банкомат не віддає вашу картку
commentss НОВИНИ Всі новини

Що робити, якщо банкомат не віддає вашу картку

Простий спосіб, як самостійно дістати картку, яку "зажував" банкомат

3 червня 2021, 17:21 comments3159
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Велика кількість людей по всьому світу щодня користується банкоматами. У зв'язку з цим нерідко виникають ситуації, коли в роботі апарату відбувається збій, наприклад, коли він просто не віддає вашу банківську карту. Багато людей, зіткнувшись з цим вперше, починають панікувати і не знають, що їм робити.

Що робити, якщо банкомат не віддає вашу картку

Що робити, якщо банкомат "зажував" картку. Фото з відкритих джерел

Якщо у вас виникла така ситуація, то потрібно просто повідомити в банк, чиїм банкоматом ви скористалися, про вашу проблему. Для цього ви можете скористатися гарячою лінією банку. Після цього вашу карту витягнуть із апарату і доставлять у відділення банку, де ви її зможете забрати. Однак ця процедура може зайняти кілька днів.

Тому можна спробувати скористатися іншим, більш швидким способом. Для цього вам потрібно:

1. Затиснути кнопку "Скасувати" на кілька хвилин (у момент затиснення кнопки банкомат може видавати різні звукові сигнали).

2. На моніторі банкомата має з'явитися повідомлення про скасування операції (можливо, вам знадобиться підтвердити вашу дію натисканням, не відриваючи палець від кнопки).

3. Через деякий час ваша картка опиниться у вас.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як зрозуміти, що ваш комп'ютер може скоро перестати працювати. Експерти дали кілька порад, які допоможуть вчасно виявити неполадки.

Також видання інформувало про те, чому користувачами останніх моделей iPhone від Apple не варто оновлюватися до нової версії операційної системи iOS. Користувачі, які встановили оновлення, поскаржилися на погану роботу їхніх пристроїв. Детальніше про це читайте в нашій статті



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини