Головна Новини HI-tech технології Розробляли кілька років: для Google Chrome готують оновлення
commentss НОВИНИ Всі новини

Розробляли кілька років: для Google Chrome готують оновлення

Google оновить свої браузери Chrome. Буде покращено швидкодію.

17 травня 2021, 10:56
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Google готує оновлення для свого браузера. Воно буде полягати в поліпшенні швидкодії версій Chrome для персональних комп'ютерів.

Розробляли кілька років: для Google Chrome готують оновлення

Google Chrome - фото: з відкритих джерел

Ще минулого року компанія впровадила на смартфони під управлінням операційної системи Android функцію back-forward cache. Вона дозволяла швидше завантажувати сторінки, коли користувач натискав на кнопки вперед або назад.

Інформацію про прийдешнє оновлення виявили ентузіасти в файлах браузера. За їх запевненням, в оновленні Google Chrome 92 нова технологія кешування буде включена за замовчуванням. На цей момент програмісти компанії планують поетапно, в тестовому режимі, впроваджувати цю функцію, з часом надаючи доступ для більшого числа користувачів. Це повинно відбутися вже в найближчі місяці. Але, вже зараз є можливість примусового включення даної функції для зацікавлених користувачів. Для цього, їм потрібно вручну включити її на сторінці експериментальних можливостей.

Також, за словами ентузіастів, Google розробляє технологію back-forward cache вже протягом декількох років. Однак, до цього часу залишається загадкою, коли її почнуть підтримувати браузери всіх користувачів.

Для довідки: перша версія браузера вийшла влітку 2008 року, а вже зараз, за статистикою StatCounter Google Chrome користується понад 60 відсотків власників ПК і смартфонів. Дослідження проводилося у 2021 році.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що Google запустила свій аналог Apple Arcade в Україні, а також про те, що Google звинуватили в стеженні за користувачами Android.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини