Головна Новини HI-tech технології Розблокування iPhone годинником і пошук речей: Apple оновила операційну систему
commentss НОВИНИ Всі новини

Розблокування iPhone годинником і пошук речей: Apple оновила операційну систему

Також в новому iOS у Siri з'явилося більше голосових опцій

27 квітня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Американська корпорація Apple випустила нове оновлення своєї операційної системи iOS 14.5 для iPhone, iPadOS 14.5 для планшетів і watchOS 7.4 для смарт-годинників. Про це пише "Укрінформ", посилаючись на GSM Arena.

Розблокування iPhone годинником і пошук речей: Apple оновила операційну систему

Apple оновила операційну систему - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що тепер у користувачів смартфонів від Apple з'явиться можливість розблокувати свій пристрій за допомогою годинника Apple Watch, навіть якщо юзер надягнув маску.

Нова "операційка" має функцію підтримки електронних міток AirTags, які можна використовувати для пошуку речей, скориставшись додатком Find My на смартфоні.

Також відомо, що в iOS 14.5 у голосового асистента Siri з'явилося більше голосових опцій. Тепер користувачі зможуть обрати з 14 різних голосів з різних регіонів і різних гендерів.

Нагадаємо, що cтало відомо, як буде виглядати нова техніка від компанії Apple — iPhone 13 Pro. Офіційних фотографій поки немає, проте в інтернеті з'явилися нові якісні зображення смартфона iPhone 13 Pro, розроблені на базі інсайдерської інформації редактора відомого ресурсу XDA Developers Макса Вайнбаха. За словами інсайдера, новий смартфон буде мати чорний матовий колір. Такий дизайн буде разюче відрізнятися від iPhone 12 Pro.

Портал "Коментарі" також писав, що Apple має намір випустити знімну батарею для своїх смартфонів. Повідомляється, що новий аксесуар буде працювати з IPhone, які підтримують магнітну систему MagSafe. Відомо, що компанія розробляє батарею не менше, ніж один рік, а його запуск планується протягом декількох місяців. Вона може позиціонуватися як аксесуар, наприклад, до iPhone 12, тому що він підтримує MagSafe.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини