Головна Новини HI-tech технології Прихована функція Viber, про яку повинен знати кожен
commentss НОВИНИ Всі новини

Прихована функція Viber, про яку повинен знати кожен

Ця можливість буде знахідкою для тих, хто хоче зберегти листування

14 травня 2021, 11:06
Поділіться публікацією:

Месенджери стали невіддільною частиною життя сучасної людини, а найбільш популярним із них є Viber. Його використовують не тільки для особистого спілкування, а й для ведення ділових листувань. Тому багато власників акаунтів дорожать інформацією. Про способи, як зберегти листування в Viber, розповіли в профільному блозі про месенджер.

Прихована функція Viber, про яку повинен знати кожен

Прихована функція Viber, про яку повинен знати кожен - фото з відкритих джерел

Для того, щоб зберігати повідомлення, потрібно ввімкнути опцію резервного копіювання. Користувачеві потрібно увійти в "Налаштування" — "Конфіденційність", натиснути "Обліковий запис" — "Створення резервних копій" — "Створити резервну копію". Потім потрібно обрати періодичність, з якою будуть зберігатися дані. Резервна копія буде розташовуватися в хмарному сховищі.

Існує ще спосіб збереження листувань. Власникам смартфонів з Android потрібно перейти в "Налаштування", клікнути "Виклики й повідомлення", а потім обрати "Надіслати історію". Додаток запросить адресу електронної пошти, на яку буде відправлена потрібна інформація.

Власники iPhone можуть зберегти листування аналогічно першому способу. Ці дані будуть збережені в iCloud.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що iPhone має безліч різноманітних корисних і неочевидних функцій, з якими, як показує практика, знайомі лише найдосвідченіші користувачі. Ці функції можуть зробити використання пристрою зручніше або навіть цікавіше.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати про секретні можливості месенджера Telegram, такі як захист паролем, прискорення аудіоповідомлень, відкладені повідомлення та інші цікаві функції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини