Головна Новини HI-tech технології Пошуковик Google буде допомагати людям збирати сумку в похід: як це буде працювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Пошуковик Google буде допомагати людям збирати сумку в похід: як це буде працювати

Google пошук скоро розширить свій функціонал

21 травня 2021, 13:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Google оголосила про розробку нового алгоритму для свого пошуковика. Як заявляють представники компанії, нова система буде працювати за допомогою мультимодальної нейромережі, яка буде називатися MUM. Вона повинна буде підвищити якість результатів пошуку.

Пошуковик Google буде допомагати людям збирати сумку в похід: як це буде працювати

Пошуковик Google - фото: з відкритих джерел

Робота MUM буде грунтуватися на архітектурі глибоких нейромереж Transformer, а завдяки своїй мультимодальних формуватиме більш широке розуміння навколишнього світу. Вона зможе розуміти не тільки текст, а й аудіо і відеофайли. Нова система буде розуміти 75 мов і зможе суміщати інформацію з них усіх. Це повинно допомогти спростити отримання потрібного результату для користувача.

Наприклад, по запиту "Поїздка до Чорнобиля" штучний інтелект буде відразу надавати людині інформацію про найвідоміші компанії, які займаються екскурсіями в зоні відчуження. Крім цього, він підкаже, яке вам знадобиться спорядження та екіпірування для прогулянки по цій місцевості. Також можна буде завантажити фотографію предмета в пошуковик Google, і він повідомить, чи підійде він для вашої задачі.

На цей момент дата запуску нової технології залишається невідомою. За словами представників компанії, вони тільки почали тестування нейромережі. Але, попри це, компанія потроху буде впроваджувати її вже найближчим часом.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Google оновить один зі своїх популярних сервісів: що нового, а також про те, що Google створив додаток для виявлення шкірних захворювань — як він працює.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини