Головна Новини HI-tech технології Показано перший у світі дитячий візок зі штучним інтелектом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Показано перший у світі дитячий візок зі штучним інтелектом (ВІДЕО)

Всі батьки хочуть, щоб у його дитини були найкращі речі, іграшки і звичайно ж універсальна коляска. Поглянувши на новий винахід канадських виробників – ви здивуєтеся!

18 січня 2023, 05:15
Поділіться публікацією:








Канадський виробник Glüxkind збирається випустити найпередовіший в світі дитячий візок зі штучним інтелектом.

Показано перший у світі дитячий візок зі штучним інтелектом (ВІДЕО)

Дитячий візочок зі штучним інтелектом/Photo: Glüxkind

Вперше представлена на виставці Consumer Electronics Show (CES) цього року коляска під назвою Glüxkind Ella є справжнім технологічним дивом. Так, коляска може самостійно заколисувати вашу дитину, допомагає користуватися нею на крутих підйомах і спусках, а також постійно контролює навколишнє середовище за допомогою безлічі датчиків та камер.

Glüxkind Ella – це справжній компактний транспортний засіб на батарейках, що працює від штучного інтелекту. Коляска пропонує адаптивну допомогу при штовханні та гальмуванні, яка дозволяє легко долати підйоми та спуски, навіть коли нижній ящик коляски сповнений продуктів. Крім цього, візок може самостійно їхати в режимі автопілота, поки дорослий взаємодіє з дитиною.

Коли дитина знаходиться всередині, Glüxkind Ella може бути переведена в режим Rock-My-Baby, м'яко рухаючись вперед і назад сама по собі вона буде самостійно "заколисувати" вашу дитину. Для полегшення засипання малюка в коляску вбудований генератор білого шуму.

Повідомляється, що тригодинного заряду акумулятора вистачає приблизно на шість годин використання. Glüxkind Ella може бути сполучена зі смартфонами Android і Apple і може відстежуватися через GPS, тому ви завжди зможете знати місце, де вона знаходиться.

Показано перший у світі дитячий візок зі штучним інтелектом (ВІДЕО) - фото 2

Коштуватиме базова модель не менше 3800 доларів США, що дорівнює приблизно 140 тисячам гривень. Запуск Glüxkind Ella заплановано на квітень.

Раніше "Коментарі" писали: Хакери викликали додому до людей спецназ і транслювали це у мережі: у чому сенс. Зловмисників удалося затримати. На даний момент вони перебувають під слідством і їм загрожує тривале ув'язнення.

Читайте також: Експерти розповіли, чи шкідливо заряджати телефон усю ніч. Одна з основних речей, яка може зашкодити телефону і навіть повністю вивести його з ладу — це перегрів. Саме тому необхідно розібратися з такою звичкою як постійна зарядка гаджета вночі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини