Головна Новини HI-tech технології PlayStation 5 отримала нове оновлення: чого очікувати користувачам
commentss НОВИНИ Всі новини

PlayStation 5 отримала нове оновлення: чого очікувати користувачам

Нова версія прошивки вже доступна для всіх користувачів

8 липня 2021, 18:06
Поділіться публікацією:

Японська корпорація Sony випустила нове оновлення для своєї ігрової консолі нового покоління PlayStation 5. Про це повідомляє видання WccfTech.

PlayStation 5 отримала нове оновлення: чого очікувати користувачам

Sony випустила оновлення для ПО Playstation 5. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, програмісти компанії випустили новий патч для програмного забезпечення консолі під номером 1.01-03.21.00. В замітці до оновлення зазначено, що воно повинно поліпшити стабільність і підвищити продуктивність PlayStation. Однак фахівці стверджують, що апдейт може принести й інші зміни.

Зазвичай консоль завантажує оновлення в автоматичному режимі, але якщо цього не сталося, то користувачеві доступна можливість для його завантаження вручну. Для цього потрібно знайти вкладку "Оновлення системного ПО" в налаштуваннях консолі.

Новинка вже доступна для всіх користувачів консолі від Sony по всьому світу.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Google проводить тестування нової функції свого Chrome. Новинка покликана поліпшити швидкодію браузера.

Як стало відомо, нова можливість буде заснована на технології BFcache, завдяки якій користувач зможе миттєво відкривати недавно закриті вкладки з сайтами. Фахівці розповіли, як це буде працювати. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже писав про те, що в мережі з'явилася інформація про можливість безкоштовного оновлення операційних систем (ОС) Windows 8.1 і старше до нової 11-ї версії. Однак, на відміну від власників ліцензійної копії Windows 10, користувачам застарілих ОС доведеться змиритися з деякими обмеженнями для установки. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини