Головна Новини HI-tech технології Німецька космічна ракета вибухнула під час випробувань (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецька космічна ракета вибухнула під час випробувань (ВІДЕО)

Прототип ракети RFA One заправили рідким азотом і піддали тиску

2 вересня 2021, 14:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Прототип німецької космічної ракети вибухнув під час випробувань. Про це повідомляє видання УНІАН.

Німецька космічна ракета вибухнула під час випробувань (ВІДЕО)

Космічна ракета вибухнула під час випробувань. Фото: nasaspaceflight.com.

Як стало відомо, німецька компанія Rocket Factory Augsburg провела криогенні випробування під тиском першого ступеня ракети власного виробництва під назвою RFA One.

Повідомляється, що прототип заправили рідким азотом і піддали тиску, щоб з'ясувати максимальне навантаження, яке може витримати ракета. В ході випробувань прототип вибухнув.

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter компанія опублікувала відео з випробуваннями, на якому зображений вибух. У Rocket Factory Augsburg відзначили, що неможливо "приготувати омлет,  не розбивши яєць" і вважають випробування ракети успішними.

Для довідки: перший повноцінний запуск космічної ракети RFA One планується провести в кінці наступного року. Метою компанії є створення економічної ракети для відправки в космос невеликих вантажів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що відомий американський підприємець Ілон Маск показав на фотографії космічну ракету виробництва компанії SpaceX. Знімок був зроблений під час тестового запуску двигунів, які встановлені на ракеті. Фахівці запустили одночасно відразу три двигуни Raptor. Також в компанії поділилися своїми планами, стосовно майбутніх випробувань. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Ілон Маск продемонстрував в роботі нову посадкову платформу для космічних ракет під назвою A Shortfall of Gravitas. Відзначається, що дана безпілотна платформа відрізняється від своїх побратимів повною автономністю. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини