Головна Новини HI-tech космос Ілон Маск показав космічну ракету Super Heavy з працюючими двигунами (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск показав космічну ракету Super Heavy з працюючими двигунами (ФОТО)

В ході випробування були запущені три двигуни Raptor

20 липня 2021, 10:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Засновник компанії SpaceX Ілон Маск показав космічну ракету Super Heavy. Зображення було опубліковано на офіційній сторінці Маска в соціальній мережі Twitter.

Ілон Маск показав космічну ракету Super Heavy з працюючими двигунами (ФОТО)

Ілон Маск показав космічну ракету Super Heavy. Фото: Ілон Маск

Як стало відомо, вчора компанія провела тестовий запуск двигунів космічної ракети для свого корабля Starship. Ракета носій Super Heavy запустила три своїх двигуни  Raptor в ході короткого "статичного тесту" на майданчику на базі Starbase, що знаходиться в південній частині Техасу. У майбутньому в компанії планують здійснити запуск дев'яти двигунів одночасно.

Для довідки: космічна ракета Super Heavy виробництва компанії SpaceX призначена для багаторазового прискорювача в якості першого ступеня для виведення на орбіту нашої планети великого корабля під назвою Starship. Даний прототип ракети-носія отримав назву Booster 3. Він має висоту 70 метрів і виконаний з нержавіючої сталі. Раніше стало відомо, що цей прототип ракети нічого очікувати використаний для льотних випробувань. Це буде завдання для вже наступної версії під назвою Booster 4.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що засновник компанії SpaceX показав в роботі свою нову посадкову платформу для багаторазових космічних ракет. Автоматична станція буде працювати недалеко від штату Флорида. Новинка відрізняється від своїх попередником повної автономністю. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що стало відомо, коли компанія Ілона Маска планує побудувати місто на Марсі. Підприємець розповів, що для цього знадобиться і назвав приблизні терміни будівництва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини