Головна Новини HI-tech космос Ілон Маск розповів про те, коли буде побудовано місто на Марсі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск розповів про те, коли буде побудовано місто на Марсі

Для цього знадобиться збільшити виробництво двигунів

15 липня 2021, 10:36
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск розповів про марсіанське місто. Про це повідомляється на офіційній сторінці Маска в соціальній мережі Twitter.

Ілон Маск розповів про те, коли буде побудовано місто на Марсі

Коли побудують місто на Марсі. Фото з відкритих джерел

Підприємець заявив, що його компанія SpaceX планує наростити виробництво двигунів Raptor. Вони будуть встановлені на багаторазових космічних кораблях, які відправлять людей на червону планету.

У відповідь на питання про те, яка кількість двигунів буде проводитися в рік, Маск повідомив що SpaceX буде створювати щорічно від 800 до 1000 одиниць пристроїв. Саме ця кількість знадобиться для того, щоб приблизно за десять років створити флот, який буде необхідний для побудови самодостатнього міста на Марсі.

Маск розповів, що на будівництво самого міста може піти 20 років. А також, що він сподівається на те, що місто буде повністю готовий до 2050 року.

Раніше підприємець заявляв, що на будівництво самодостатнього марсіанського міста може знадобитися кілька трильйонів доларів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що генеральний директор компанії SpaceX Ілон Маск показав в роботі свою нову безпілотну станцію для посадки космічних ракет. На відміну від попередніх версій таких плавучих платформ дана станція відрізняється повною автономністю і її не потрібно буксирувати до місця посадки ракети. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що Ілон Маск показав на фотографії, новий космічний корабель виробництва компанії SpaceX. У компанії планують провести його випробування вже найближчим часом.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини