Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск показав в роботі нову безпілотну плавучу платформу для космічних ракет (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск показав в роботі нову безпілотну плавучу платформу для космічних ракет (ВІДЕО)

Платформа буде забезпечувати м'яку посадку космічних ракет компанії SpaceX Falcon 9 і Falcon Heavy

10 липня 2021, 22:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Засновник компанії SpaceX Ілон Маск показав в роботі безпілотну посадкову платформу. Відео було опубліковано на офіційній сторінці Маска в соціальній мережі Twitter.

Ілон Маск показав в роботі нову безпілотну плавучу платформу для космічних ракет (ВІДЕО)

Ілон Маск показав платформу A Shortfall of Gravitas. фото SpaceX

Автоматична станція під назвою A Shortfall of Gravitas повинна замінити платформу OCISLY у Східного узбережжя Сполучених Штатів Америки. Вона буде забезпечувати м'яку посадку космічних ракет компанії SpaceX Falcon 9 і Falcon Heavy недалеко від американського штату Флорида.

Підприємець показав на відео в дії нову безпілотну платформу, що пливе в водах Атлантичного океану.

Для довідки: новинка стала четвертою за рахунком безпілотної станцією для посадки запущеної компанією SpaceX. Як зазначає Everyday Astronaut на своїй сторінці в Twitter, A Shortfall of Gravitas на відміну від попередніх своїх побратимів відрізняється повною автономністю. Вона не вимагає буксирування до місця посадки.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Ілон Маск показав у своєму Twitter новий прототип космічного корабля компанії SpaceX Starship. Новинка отримала назву Booster 3 і буде використана для випробувань паливної системи ракети під стартовими навантаженнями. Booster 3 виконаний з нержавіючої сталі і досягає у висоту 70 метрів. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Ілон Маск опублікував на своїй офіційній сторінці в Twitter відео посадки ступені багаторазової космічної ракети Falcon 9. Вона приземлилася на посадочний майданчик, розташовану на мисі Канаверал в американському штаті Флорида. Даний космічний апарат вивів на орбіту нашої планети нові супутники. Детальніше про це читайте в нашій статті.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини