Головна Новини HI-tech космос Ілон Маск показав, як виглядала посадка космічної ракети Falcon 9 з близької відстані (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск показав, як виглядала посадка космічної ракети Falcon 9 з близької відстані (ВІДЕО)

Ілон Маск показав вражаюче відео посадки своєї космічної ракети

8 липня 2021, 13:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Засновник компанії SpaceX Ілон Маск показав приземлення багаторазової космічної ракети Falcon 9. Відео було опубліковано на офіційній сторінці Маска в соціальній мережі Twitter.

Ілон Маск показав, як виглядала посадка космічної ракети Falcon 9 з близької відстані (ВІДЕО)

Ілон Маск показав посадку Falcon 9. Фото з відкритих джерел

Глава компанії на якому поблизу продемонстрований процес посадки першого ступеня ракети-носія. Вона приземлилася на посадковій площадці під назвою LZ-1 на мисі Канаверал в американському штаті Флорида.

Ракета успішно приземлилася за все менш ніж через десять хвилин після запуску в декількох милях стартового майданчика. Посадку зафільмувала камера спостереження.

Для довідки: ракета-носій Falcon 9 складається з двох ступенів, одна з яких є багаторазовою, а друга після виконання свого завдання, згоряє в атмосфері Землі. Дана ракета розроблялася в рамках проєкту Starlink, який стартував ще у 2014 році. Метою даного проєкту є покриття всієї планети супутниковим інтернетом.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що засновник американської компанії SpaceX Ілон Маск опублікував на своїй сторінці в Twitter новий прототип космічного корабля. Даний апарат є вже третім прототипом і буде використаний для тестування паливної системи під стартовими навантаженнями. Вона була створена повністю з нержавіючої сталі та досягає у висоту 70 метрів. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що відомий підприємець Ілон Маск показав на фото два космічних кораблі виробництва його компанії SpaceX. У той же день Маск перейменувався в соціальній мережі та розповів, що один з кораблів він зможе використовувати в льотних гіперзвукових випробуваннях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини