Головна Новини HI-tech космос Ілон Маск показав два космічних корабля Starship і перейменувався в Twitter (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск показав два космічних корабля Starship і перейменувався в Twitter (ФОТО)

Ілон Маск показав на фото космічні кораблі своєї компанії SpaceX

18 червня 2021, 14:10 comments8960
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ілон Маск показав на фото два космічних кораблі виробництва компанії SpaceX. Фотографії були завантажені на офіційну сторінку Маска в соціальній мережі Twitter.

Ілон Маск показав два космічних корабля Starship і перейменувався в Twitter (ФОТО)

Ілон Маск показав свої космічні кораблі. Фото з відкритих джерел

Мільярдер і засновник таких компаній, як Tesla і SpceX перейменував свій обліковий запис у соціальній мережі Twitter, де у нього налічується близько 57 мільйонів підписників. Тепер його сторінка називається Elon Musk, the 2nd. Поки невідомо, що послужило причиною для перейменування. Також він опублікував фотографію, на якій зображені два космічних кораблі Starship SN15 і Starship SN16.

Також, під постом Ілон розповів про те, що може використовувати другий корабель в гіперзвукових льотних випробуваннях.

Для довідки: Starship SN16 це нова версія пілотованого космічного корабля багаторазового запуску від компанії SpaceX. Вперше він був показаний в кінці минулого місяця. Ймовірно, на цей момент SpaceX планує його випробування, в якому він буде запущений по тій же траєкторії, що і SN15.

Ілон Маск показав два космічних корабля Starship і перейменувався в Twitter (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Європейське космічне агентство збирається вивести на орбіту Землі перший в історії дерев'яний супутник. Відомо, що він буде невеликих розмірів і зроблений з березової фанери. Також в організації розповіли про те, коли планується його запуск. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що пасажири літака стали випадковими свідками запуску космічної ракети. Запуск ракети в той час, як поруч пролетів літак, був чистою випадковістю. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини