Головна Новини HI-tech технології Названо найпопулярніший месенджер серед українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найпопулярніший месенджер серед українців

Також визначено і найменш популярний ресурс для обміну повідомленнями

22 листопада 2021, 13:02
Поділіться публікацією:

Згідно з всеукраїнським опитуванням, проведеним Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), найпопулярнішим месенджером в Україні є Viber. Його використовують 73,6% опитаних. Такі дані оприлюднила прес-служба відомства.

Названо найпопулярніший месенджер серед українців

Названо найпопулярніший месенджер серед українців - фото з відкритих джерел

Другу позицію серед найпопулярніших програм для обміну повідомленнями посідає Facebook-месенджер, який використовує 42,7% українців. Третє та четверте місце, за результатами опитування КМІС, дісталося Telegram (31,6%) та WhatsApp (25,3%).

Соціологи також з'ясували, що найменш популярним у нашій країні є месенджер Signal. Ним користується лише 3,8% респондентів.

Крім того, в ході опитування стало відомо, що практично третина мешканців України (18,7%) не обмінюється повідомленнями в жодному з вищезгаданих месенджерів.

Динаміка використання мобільних додатків продемонструвала, що найбільше стали користуватися Viber (з 65,8% до 73,6%), Facebook Messenger (з 34,9% до 42,7%) та Telegram (24,2% до 31,6%). %).

Зазначається, що в опитуванні КМІС взяло участь 2002 респондента віком понад 18 років.

Нагадаємо, що месенджери зараз користуються великою популярністю і є чи не основним засобом комунікації, а отже, зберігають у собі велику кількість особистих даних. Користувачі сподіваються, що цінна інформація не виходить за межі пристрою і в разі чого можна швидко почистити контент, убезпечивши себе. Але експерт Павло М'ясоїдов зазначив, що не все так просто.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що в месенджері WhatsApp з'явиться нова корисна функція .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини