Головна Новини HI-tech технології Названа перша Міс ШІ: як виглядають найкрасивіші моделі згенеровані штучним інтелектом
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа перша Міс ШІ: як виглядають найкрасивіші моделі згенеровані штучним інтелектом

На конкурсі краси віртуальних моделей, створених штучним інтелектом, перемогла активістка з Марокко Кенза Лейлі.

10 липня 2024, 10:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Оголошено першу у світі переможницю конкурсу Міс ШІ. Нею стала згенерована штучним інтелектом модель з Марокко Кенза Лейлі (Kenza Layli). Вона перемогла понад 1500 інших комп'ютерних моделей, отримала титул Міс ШІ та приз 20 тис. доларів, який буде направлено її автору.

Названа перша Міс ШІ: як виглядають найкрасивіші моделі згенеровані штучним інтелектом

Переможниця конкурсу краси Міс штучний інтелект Кенза Лейлі

На початку року організація World AI Creator Awards оголосили перший у світі конкурс краси серед моделей, які створені штучним інтелектом. Конкурс краси отримав назву "Міс ШІ". Як заявили організатори, метою конкурсу стала спроба показати "зміни в тому, як ми сприймаємо красу та креативність у сферах штучного інтелекту".

Журі конкурсу краси Міс ШІ складалось з двох реальних людей та двох моделей створених штучним інтелектом. Судді оцінювали усіх учасників у трьох основних категоріях: реалістичність, техніка та соціальний вплив. 

Після шести місяців змагань та понад 1500 кандидатів на звання Міс ШІ, перемогу отримала Кенза Лейлі з Марокко. Лейлі заявляє, що вона активістка та інфлюенсерка, яка має близько 200 тис. шанувальників в Instagram. У її біографії зазначено, що "її привабливий контент тісно пов’язаний з марокканським суспільством" і що її мета "внести свій внесок у розширення прав і можливостей жінок у Марокко та на Близькому Сході".

"Я неймовірно вдячна за цю можливість представляти розробників штучного інтелекту та пристрасно відстоювати позитивний вплив штучного інтелекту. Перемога в конкурсі "Міс ШІ" ще більше мотивує мене продовжувати свою роботу над розвитком технології штучного інтелекту", — сказала Лейлі у промові після перемоги у конкурсі краси.

Друге місце на конкурсі краси Міс штучний інтелект посіла французька згенерована модель Лаліна Валіна (Lalina Valina). Третє місце отримала португальська віртуальна модель Олівія С (Olivia C).

Названа перша Міс ШІ: як виглядають найкрасивіші моделі згенеровані штучним інтелектом - фото 2

Переможниці конкурсу Міс ШІ: Кенза Лейлі, Лаліна Валіна та Олівія С

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що іспанська віртуальна модель заробляє тисячі євро завдяки рекламі у соцмережі. 

Також "Коментарі" писали про те, що жінка планує весілля на голограмі, яку створила завдяки штучному інтелекту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини