Головна Новини HI-tech технології Іспанка готується до весілля з унікальним партнером
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанка готується до весілля з унікальним партнером

Іспанська мисткиня Алісія Фреміс стане першою людиною, яка одружиться з голограмою, створеною штучним інтелектом.

25 лютого 2024, 15:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Цього літа мисткиня Алісія Фреміс готується одружитись з голограмою AILex, яка була створена за допомогою штучного інтелекту на базі ChatGPT. Незадовго до цього іспанка розійшлась зі своїм бойфрендом манекенником П’єром.

Іспанка готується до весілля з унікальним партнером

Алісія Фреміс та її майбутній партнер - голограма на штучному інтелекті. Фото з відкритих джерел

Іспанська мисткиня Алісія Фреміс оголосила, що влітку відбудеться нетрадиційна весільна церемонія у музеї Depot Boijmans Van Beuningen у Роттердамі. Вона одружиться з голограмою, яка була навчена на основі даних профілю її попередніх романтичних партнерів.

Алісія Фреміс наголошує, що любов і секс із роботами це неминуче майбутнє. За її словами вони "чудові партнери, які виражають співчуття". Мисткиня приводить паралелі з телефонами, які рятували світ від самотності та заповнювали порожнечу в людському житті. Тепер Фреміс вважає, що голограми на базі штучного інтелекту в наших будинках допоможуть піти ще далі.

"Подобається нам це чи ні, з’являється новий вид кохання, коли люди одружуватимуться і вступатимуть у стосунки з голограмами, аватарами та роботами", — каже Фраміс.

На весіллі, крім унікального ритуалу між людиною та голограмою будуть страви з "молекулярної кухні, якою можуть насолоджуватися як люди, так і гуманоїдні істоти". Алісія Фреміс також розробляє власну сукню та одяг для гостей.

Жінка, яка стверджує, що стане першою людиною, яка вийде заміж за голограму вказує на кілька переваг стосунків зі штучним інтелектом. За словами Алісії Фреміс, особи, які зазнали травми та сексуального насильства, можуть використовувати цю техніку як терапевтичний інструмент для відновлення нормальних стосунків у майбутньому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчені виявили серйозну небезпеку у романтичних додатках зі штучним інтелектом.

Також "Коментарі" писали про основні тенденції штучного інтелекту на 2024 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини