Головна Новини HI-tech технології Microsoft випустила Windows 11, але не для всіх: як встановити
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft випустила Windows 11, але не для всіх: як встановити

Microsoft випустила попередню версію Windows 11

1 липня 2021, 15:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Microsoft випустила Windows 11. Про це повідомляє видання Engadget.

Microsoft випустила Windows 11, але не для всіх: як встановити

Вийшла рання версія Windows 11. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, Microsoft надала ранню версію своєї нової операційної системи (ОС) для учасників програми Windows Insider. Цей білд ознайомить користувачів з новим інтерфейсом, однак великі нові функції поки будуть недоступні. Наприклад, у цій версії тестувальники не змогли перевірити сумісність нової ОС із додатками для системи Android, інтегровану в платформу Teams. Зазначається, що компанія надала своїм користувачам версію Windows 11, яка не дуже відрізняється від тієї, що з'явилася у мережі до офіційної презентації.

Для того, щоб отримати доступ до новинки від Microsoft, потрібно стати учасником програми Windows Insider. Це можна зробити, заповнивши анкету на офіційному сайті компанії або включити програму прямо в налаштуваннях 10-ї версії Windows.

Для довідки: Вихід нової Windows 11 заплановано вже на цю осінь. Вона буде доступна абсолютно безкоштовно для всіх власників ліцензійної копії Windows 10.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Microsoft буде вимагати від всіх комп'ютерів, на яких встановлено нову Windows 11, наявності веб-камери. До самим камерам також буде пред'явлено низку вимог. Стала відома дата, коли нова умова вступить в силу. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що популярний месенджер WhatsApp отримав нову бета-версію, яка додасть довгоочікувану користувачами функцію. Нині оновлення доступне для пристроїв під управлінням тільки однієї з операційних систем. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини