Головна Новини HI-tech технології Microsoft випустила першу бета-версію Windows 11: як встановити
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft випустила першу бета-версію Windows 11: як встановити

Нова версія є більш стабільною, ніж ті, що виходили раніше

30 липня 2021, 10:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Microsoft випустила бета-версію своєї нової операційної системи Windows 11. Про це повідомляє видання TheVerge.

Microsoft випустила першу бета-версію Windows 11: як встановити

Microsoft випустила бета-версію Windows 11. Фото з відкритих джерел

До цього випускалися тільки версії Dev preview (для розробників). У них було багато помилок і проблем. Бета-версія є більш стабільною і підходить для використання на комп'ютерах користувачів.

Для того, щоб завантажити і встановити нову операційну систему, спочатку потрібно зареєструватися й стати учасником програми тестування (Windows Insider) програмного забезпечення від Microsoft, мати у себе комп'ютер, який відповідає вимогам операційної системи. Щоб стати учасником програми, потрібно заповнити анкету на офіційному сайті компанії або включити її прямо в налаштуваннях 10-ї версії Windows.

Розробники з Microsoft зазначають, що хоча версії, що публікуються в каналі бета, є більш стабільними, ніж Dev preview, вони все ще є бета-версіями: з багами і помилками.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Microsoft офіційно підтвердила випуск ще однієї версії майбутньої операційної системи Windows 11. Стало відомо, чим вона буде особлива і коли стане доступною для покупки. Детальніше про це читайте в нашій статті

Також портал "Коментарі" інформував про те, що розробники з компанії Microsoft випустили нове оновлення для своїх операційних систем Windows. Повідомляється, що патч виправить понад сто помилок попередніх версій ОС. З них 13 визначені як критичні. Апдейт став доступний навіть для користувачів застарілих операційних систем, які перестали його підтримувати. Детальніше — в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини