Головна Новини HI-tech технології Коли за збірну України вперше можна буде зіграти в FIFA
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли за збірну України вперше можна буде зіграти в FIFA

Збірна України буде додана вже в наступній частині FIFA

25 травня 2021, 12:12
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збірна України з футболу з'явиться в новій частині знаменитого футбольного симулятора FIFA. Про це повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павленко.

Коли за збірну України вперше можна буде зіграти в FIFA

FIFA - фото: з відкритих джерел

Наша збірна ще ніколи не була представлена в популярній серії відеоігор легально. За неї можна було зіграти тільки встановивши додаткові модифікації створені користувачами. У грі були присутні тільки дві українські команди — "Шахтар" і "Динамо".

Виступаючи перед делегатами 24 Конгресу УАФ, Андрій Павленко привітав всіх любителів електронного футболу, і повідомив про те, що українська збірна буде додана в нову частину серії FIFA.

Андрій Павленко також нагадав, що минулого року було підтримано ініціативу щодо розвитку цього виду футболу. Це допомогло під час карантинної ізоляції зберегти інтерес до даного виду спорту у десятків тисяч уболівальників по всій Україні. А вже сьогодні існує Всеукраїнська асоціація електронного футболу, яка організовує свої змагання або може брати участь в міжнародних. Наприклад, не так давно, з'явилася можливість взяти участь в турнірі UEFA eEuro 2021.

Відзначимо, що нова частина відомого футбольного симулятора, яка буде називатися FIFA 22, повинна з'явитися на прилавках магазинів вже в вересні цього року. У неї можна буде зіграти на консолях минулого і нового покоління або на персональних комп'ютерах.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в FIFA 21 додали гравця, який був убитий ще підлітком. А також інформувало про те, що Nvidia припиняє підтримку своїх застарілих продуктів: хто більше не отримає оновлення.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини