Головна Новини HI-tech технології Коли вийдуть нові AirPods від Apple: інсайдери розповіли про плани компанії
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли вийдуть нові AirPods від Apple: інсайдери розповіли про плани компанії

AirPods 3 хочуть випустити вже в цьому році

31 травня 2021, 11:10 comments1593
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Apple готується випустити нову версію своїх популярних бездротових навушників AirPods. Про це повідомляє видання Bloomberg, посилаючись на власні джерела.

Коли вийдуть нові AirPods від Apple: інсайдери розповіли про плани компанії

Коли вийдуть нові AirPods. Фото з відкритих джерел

За їхньою інформацією, третя версія AirPods вийде вже в цьому році. Реліз очікується наприкінці осені. Нові навушники повинні будуть отримати оновлений дизайн і кейс для зарядки. За словами інсайдерів, тепер базові AirPods матимуть велику схожість із Pro версією.

Зазначимо, що раніше в мережі вже з'являлися чутки про вихід AirPods 3. Тоді також стверджувалося, що нові навушники будуть менші за розміром, ніж їхні попередники, а також те, що вони будуть дуже схожі на попередню версію.

Найчастіше в мережі говорили про те, що навушники повинні презентувати у травні цього року. Однак цього місяця Apple презентувала тільки оновлення для свого музичного сервісу Apple Music.

Також повідомляється про те, що оновлену версію AirPods Pro не варто чекати в цьому році. Замість них у 2021 році повинні випустити нові Beats Studio Buds. Нові Beats будуть повністю бездротовими Bluetooth навушниками із зарядним кейсом.

Для довідки: Відомий американський виробник навушників і динаміків Beats Electronics із 2014 року належить Apple. Компанія була придбана за 400 мільйонів доларів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському штаті Огайо були конфісковані кілька десятків тисяч підроблених AirPods

Також сайт інформував про те, які смертельні небезпеки загрожують мандрівникам на Марс. Вчені назвали кілька причин, чому майбутнім підкорювачам червоної планети варто задуматися перед польотом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини