Головна Новини HI-tech технології Коли SpaceX покриє всю планету супутниковим інтернетом
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли SpaceX покриє всю планету супутниковим інтернетом

Після запуску всіх 12 тисяч супутників вартістю 10 мільярдів доларів, SpaceX необхідно буде отримати дозвіл на використання у всіх країнах світу

23 червня 2021, 08:44
Поділіться публікацією:

Компанія SpaceX має намір вже до вересня покрити всю планету супутниковим інтернетом Starlink. Про це пише "УНІАН", посилаючись на Reuters.

Коли SpaceX покриє всю планету супутниковим інтернетом

SpaceX - фото з відкритих джерел

"Ми успішно підготували 1800 супутників, і як тільки всі ці супутники досягнуть своєї робочої орбіти, ми отримаємо постійне глобальне покриття, тому це повинно статися ближче до вересня", — сказала президент компанії SpaceX Гвен Шотвелл.

Відомо, що після запуску всіх 12 тисяч супутників, ціна яких 10 млрд доларів, необхідно, щоб всі світові країни дали дозвіл на їх використання.

Українці ж зможуть отримати доступ до інтернету Starlink в 2022 році. У 2021 році він повинен покрити територію континентальної Європи.

Повідомляється, що користувач Starlink повинен буде заплатити 99 дол. за комплект, до якого належить маршрутизатор і антена. Загальна вартість користування Starlink буде дорівнювати 499 дол.,і ще 99 дол. доведеться платити кожен місяць.

Раніше портал "Коментарі" писав, що SpaceX Ілона Маска успішно запустила космічну ракету. Як стало відомо, ракета-носій Falcon 9 вивела на орбіту нашої планети супутник для Військово-повітряних сил США. Апарат є супутником GPS третього покоління. Відомо, що виведений на орбіту землі є вже п'ятим GPS супутників третього покоління. Відзначається, що послугами мережі GPS, яку адмініструють американські Військово-повітряні сили, користуються понад чотири мільйони людей по всьому світу.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що в роботі космічного телескопа Hubble стався збій. Команда співробітників, яка відповідає за експлуатацію апарату намагалася запустити комп'ютер корисного навантаження NSSC, проте це не дало результатів. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини