Головна Новини HI-tech технології Коли Microsoft випустить Windows 11: думка експерта
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Microsoft випустить Windows 11: думка експерта

Експерт припустив, коли вийде нова Windows

18 червня 2021, 15:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Попри швидкий анонс операційної системи Windows 11, вона може вийти ще не скоро. Про це повідомляє оглядач тематичного видання Windows Central Зак Боуден на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Коли Microsoft випустить Windows 11: думка експерта

Коли вийде Windows 11. Фото з відкритих джерел

Боуден вважає, що компанія Microsoft випустить нову операційну систему під час сезону осінньо-зимових американських свят в цьому році. Якщо говорити по іншому, щось не раніше ніж у жовтні 2021.

Найімовірніше, під час найближчого заходу проведеного Microsoft, яке пройде 24 червня, компанія анонсує нову Windows, а також може випустити її тестову збірку в рамках програми Windows Insider.

Для довідки: Операційна система   Windows 10 була випущена 29 липня 2015 року. Про дату її виходу компанія Microsoft оголосила за два місяці, за десять днів до релізу була початку масштабна рекламна кампанія. Відомо, що Windows 10 планується підтримувати до 2025 року.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що додаток для відправки миттєвих повідомлень WhatsApp отримало нову бета-версію. У ній розробники внесли зміни в месенджер, які пов'язані з дизайном. Нова тестова версія програми буде доступна користувачам смартфонів під управлінням операційної системи Android. Детальніше читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що Microsoft відреагувала в соціальній мережі Twitter на витік своєї нової операційки. У своєму пості представники компанії повідомили про те, коли користувачам варто очікувати нових подробиць про нову систему. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини