Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск показав, як виглядає його цуценяти сіба-іну: твіт викликав різке зростання криптовалюти (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск показав, як виглядає його цуценяти сіба-іну: твіт викликав різке зростання криптовалюти (ФОТО)

Вихованець мільярдера отримав кличку Флокі

13 вересня 2021, 13:57 comments1229
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ілон Маск показав, як виглядає його цуценяти сіба-іну: твіт викликав різке зростання криптовалюти (ФОТО)

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

Відомий підприємець Ілон Маск завів собі вихованця і показав його фото. Знімок був опублікований на офіційній сторінці Маска в соціальній мережі Twitter.

Новому другові, цуценяті породи міба-іну, мільярдер дав кличку Флокі. Зазначимо, що відразу після публікації фотографії вихованця вартість монети Shiba Floki (FLOKI) почала швидко зростати.

Згідно з даними CoinGecho, за кілька годин токен піднявся в ціні на 1300%. Незабаром ціна на неї впала на 70%, однак при цьому обсяги торгів альткоїном продовжують зростати. За минулу добу вони перевищили один мільйон доларів.

Для довідки: всередині літа Маск повідомив у себе на сторінці в Twitter кличку свого майбутнього вихованця. Тоді цей пост викликав швидке зростання криптовалюти під назвою Shiba Inu.

Ілон Маск показав, як виглядає його цуценяти сіба-іну: твіт викликав різке зростання криптовалюти (ФОТО) - фото 2

Фото: twitter.com/elonmusk

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що засновник компанії SpaceX розповів, коли на червоній планеті буде зведене повноцінне місто. Також стало відомо, що для початку місії буде потрібно щорічно протягом десятиліття створювати до тисячі двигунів, які будуть встановлені на космічних кораблях.

За оцінками Маска, ціна самодостатнього міста може скласти кілька трильйонів доларів. Детально про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Ілон Маск продемонстрував у роботі нову безпілотну плавучу платформу для космічних ракет. На фото можна побачити платформу, що пливе у водах Атлантичного океану. Новинка відрізняється від своїх попередників повною автономністю. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини