Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск назвав "ідіотизмом" одне з рішень компанії Tesla
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск назвав "ідіотизмом" одне з рішень компанії Tesla

У 2021 році виробництво автомобілів Model X та Model S знизилося на 55% у порівнянні з 2020 роком

11 лютого 2022, 12:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Засновник таких компаній як Tesla та SpaceX Ілон Маск визнав, що рішення зупинити виробництво оригінальної версії Model X після анонсу оновленого транспортного засобу було неправильним. Про це повідомляє видання IXBT.

Ілон Маск назвав "ідіотизмом" одне з рішень компанії Tesla

Ілон Маск. Фото: REUTERS/Joe Skipper

"Було ідіотизмом припиняти виробництво оригінальної версії Model X у грудні 2020 року, коли попит на автомобіль все ще був дуже великим!" — пише Ілон Маск у соціальній мережі Twitter.

Так, він відповів на повідомлення засновника компанії Twin Birch, який написав наступне: "Ось вам критика: випуск оновленої моделі Model X був жахливим, а відсутність зв'язку з клієнтами, які чекали на свій автомобіль рік чи більше і продовжують чекати, розчаровує. Я знаю, що глобальна ситуація з постачанням є жахливою, але було б непогано відповісти".

Як передає видання, у 2021 році виробництво автомобілів Model X і Model S знизилося на 55% у порівнянні з 2020 роком.

Ілон Маск назвав ”ідіотизмом” одне з рішень компанії Tesla - фото 2

Фото: twitter.com/elonmusk

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що мільярдер і підприємець Ілон Маск показав на фото космічну ракету зі встановленим кораблем. Апарат вже повністю зібраний і готовий до першого запуску. Він має відбутися цієї весни.

Читайте також про те, що у Мережі з'явилися фотографії пошкоджень, які отримав ровер NASA під час його марсіанської місії. Ґрунт Червоної планети продірявив колеса робота, проте, як заявили у відомстві, він зможе продовжувати місію.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у США зробили нову заяву про вторгнення Росії в Україну. Блінкен знову повторив заклик Держдепу до громадян Штатів негайно залишити територію нашої країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини